CHARLIE'S BURGER 33

CHARLIE'S BURGER 33 Eindelijk ook bij jou thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1854 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charlie's Burger 33. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 20:14 Dit was balen. Niet alleen miste de standaard sla bij mijn burger maar er zat ook gewoon een haar tussen mijn eten. Erg jammer want ik bestel hier graag
11 jun 2022 om 22:41 Het duurde 2 uur voordat we het eten hadden. Toen we het eten hadden was het helaas bijna koud.
11 jun 2022 om 17:40 Heerlijk gegeten. Super smaakvolle burger. Met rijkelijke toppings. Ook zeer lekker frietjes country style. Dan nog een overheerlijk desert toe.
6 jun 2022 om 19:59 Lekkere saus en patat maar de burger was iets te ver doorgebakken waardoor het wat droog was en vond alles wat aan de dure kant voor wat je krijgt
6 jun 2022 om 19:45 Lekkere burgers. Voldoende eten. Zou fijn zijn als je ook soort broodje zou kunnen kiezen.
5 jun 2022 om 21:36 Helaas ga ik bij jullie geen burgers meer bestellen . Na zeker 8 kwartier wachten en vervolgens een lauwe burger te mogen ontvangen voor €15.50 terwijl ik om de hoek van jullie pand woon . Sorry maar dit slaat nergens meer op
5 jun 2022 om 19:37 Duurde 1 uur en 45 min voordst het eten kwam. En het was koud. Jammer
5 jun 2022 om 19:20 Grappig dat je niet meer dan 90 min. Bezorgtijd kan invullen. Het duurde 2,5 uur. Mijn eten was koud en daarna zaten er steentjes in mijn burger. Ik heb geen idee hoe dat kan maar ik heb een stukje tand eraf gebeten. Fantastisch
3 jun 2022 om 22:51 Oké, als je laag bezorgen krijg je nooit te juicy burger die je vers in het restaurant krijgt, maar dit viel echt een beetje tegen. Droge lauwe bedoeling. Volgende keer kom ik hem wel weer vers halen.
30 mei 2022 om 18:53 Heerlijk gegeten!
29 mei 2022 om 20:14 Was er sneller dan de app aangaf, heerlijke hamburgers!!!! Voor herhaling vatbaar!
29 mei 2022 om 19:07 Het eten was koud, ik heb eerst alles weer zelf opgewarmd en toen was het wel lekker. Ook had ik 2 blikjes fanta besteld maar ik kreeg er maar een. Wel jammer want ik ben veel beter gewend van jullie.